13.desember og produktanbefaling

God aften ! 

Over et år siden siste innlegg, syns det da var på tide å poste et nytt, så kommer det vel et nytt neste desember, er ikke det flott da? :D Lenge siden jeg har blogget, men jeg har likevel hatt lyst en stund å skrive litt her inne. 

I dag har jeg og Tonje vært hos farmor på kaffe og kake, kjempe koselig det med slike søndager, stearinlys, nykokt kaffe-lukt og kose seg inne i varmen, det beste jeg vet!  Da er alt tipp topp. Også er jo farmor en av mine favorittpersoner og kunne ofte tenkt meg og bodd sammen med henne, haha.. Glad i <3Faktisk, ser jeg at noen faste fremdeles går inn på bloggen min? Det syns jo jeg er litt rart siden jeg aldri blogger, men det er jo litt koselig, kanskje jeg klarer å få tilbake mine gamle lesere også? :) Syns det er vanskelig dette med blogging, før blogget jeg hele tiden og ville ha høye lesertall. Til slutt endte det bare med at det ble kjedelig, usikker på om jeg skrev dette i forrige innlegg også, så jeg må rett og slett blogge mest for min egen del, og ikke hundre innlegg for dag liksom. 

Jeg har begynt i to nye jobber siste tiden, og den ene er på Kicks som selger!! Rett og slett DRØMMEJOBBEN! Åh, jeg har alltid hatt lyst å jobbe i et parfymeri, men aldri fått muligheten selv om jeg har søkt flere ganger. Jeg har en brennende interesse for hudpleie og makeup, og det er mer en hobby for meg enn jobb.  Heldig som jeg er, anbefalte min søte venninne meg til sin sjef da hun også jobber der. Har jobbet omtrent hver eneste kveld siste tiden og slik blir det nå frem til jul. Liker det! Blir lange dager, 8-16 min fulltidsjobb og 17-20 på Kicks. I den forbindelse tenkte jeg faktisk å anbefale dere som er interessert i hudpleie om noen kjempe gode produkt jeg har skaffet meg. Jeg har fått testet mye, og har selvsagt funnet meg noen favoritter. 

Når det kommer til hudpleie for ansiktet, så tipper jeg mange bare bruker en cleansing rens eller en foam og deretter en krem. Det er ofte kundene kommer og klager på tørr hud. De lurer på hvorfor når de renser ansiktet godt, har kanskje investert i en dyr rens, men er likevel tørr. Da spør vi alltid hvordan de faktisk renser huden, omtrent samtlige gjør samme feilen, de glemmer nemlig å bruke en god rensemelk først! Dette er step nr.1!! Alltid bruk en cleansing milk først. Du vil også merke etter bare denne at ansiktet føles veldig mykt og fuktig og den starter prosessen med å fjerne talg, smuss, eventuelt makeup og andre urenheter. 

Selv bruker jeg nå en fra Chanel som er spesielt for tørr hud og som gir fukt. Denne har blå bokstaver på flasken. Husk alltid å snakke med en som jobber i butikken før du kjøper noe som kan hjelpe deg å finne riktige produkt til akkurat din hudtype.Deretter skal man bruke en rens, som gjerne skummer godt i ansiktet, da føler jeg meg hvertfall enda renere etterpå. Mange bruker rensen to ganger for å få bort alt, men om man bruker rensemelk først, skal ikke dette være nødvendig, og du sitter heller igjen med en fin og myk hud. 

Denne er kjempe god, føles lett på ansiktet og den fjerner absolutt alt av sminke, fint for meg i allefall, jeg bruker jo sminke daglig og er avhengig av en god rens. Denne er for normal til kombinert hud, så den kan egentlig de fleste bruke. Når den blandes med vann, skummer den i ansiktet og huden er fløyelsmyk. Til slutt bør man avslutte med ansiktsvann som du stryker lett over ansiktet med en bomullspad, dette er for å fjerne de aller siste restene etter rensen. Når du renser ansiktet med rens, åpner du porene, men når du bruker dette ansiktsvannet trekker det porene sammen igjen. Den hjelper faktisk også fuktigheteskremen du tar på til slutt til å absorbere bedre. Jeg har ikke anskaffet meg det enda, men det skal jeg kjøpe til uken slik kveldsrutinen blir komplett. Da blir det denne fra samme serie: 

Bruker også et serum som er viktig egentlig allerede fra du er 25 år, denne forebygger linjer og rynker, strammer opp og forynger huden betraktelig!! Må også påpeke at den gir mye fukt. Finnes mange ulike typer, men min favoritt, som sikkert mange har hørt om er Estèe Lauder sin, den har faktisk vunnet mange priser også: 

Til slutt, kremen! Et must for meg da jeg sliter med å føle meg helt stram og stiv i ansiktet etter en rens, det tyder på jeg har en tørr hud i følge en hudpleier jeg var hos, selv om jeg alltid har trodd jeg bare har en fet kombinasjonshud. Det trenger ikke være eneste årsaken til huden er stram, det kan også være at produktene du bruker er for sterke for din hud, men det er ikke det i mitt tilfelle da jeg blir stiv og stram av alt jeg har prøvd uansett om det er supermilde produkt eller sterkere. Nå på vinteren er vi gjerne mye mer tørr enn på våren og sommeren, så da er det lurt å kjøpe en rikere krem som gir mye fuktighet. Gjerne bruk en dagkrem, og en nattkrem. Akkurat nå har jeg kjøpt den rikeste kremen fra Chanel i den serien jeg bruker, som jeg bruker både dag og natt. Ansiktet mitt dufter virkelig frisk og deilig når jeg legger meg og huden har blitt silkemyk. Fikk også høre da jeg var på besøk hos venner i Oslo sist helg at huden min så bedre ut enn noen gang. Håper dette var litt nyttig, vet det er mange andre som også legger ut omtaler av produkt støtt og stadig, men jeg vil likevel tipse om hva Jeg synes er bra. Kjempe gøy å teste ut nye produkter innen hudpleie og makeup, og anbefale videre. Koser meg jeg nå, hehe. 

Ha en fiin søndag videre, selv skal jeg se på en film nå på tv3, Parental Guidance, hørtes ut som en slik Line-film. Juleskummet ligger fint plassert på høyresiden min, og til venstre ligger det en stor melkesjokolade, too bad for me, er det bare tre knekk igjen!! 

Hvilke hudprodukter bruker du? Har du noe å anbefale? Blir glad for tilbakemeldinger <3

 

Klem 

-Line 

 

 

11 kommentarer

Ane

13.12.2015 kl.20:41

Kaffeselskapet ser veldig koselig ut! :)

Line Hildre

13.12.2015 kl.20:46

Ane: Takk, det var det:)

Therese

13.12.2015 kl.20:48

Det var interessant å lese om dine hud rutiner, dette viste jeg ikke!

Trollblomst

13.12.2015 kl.21:35

Er det bare meg som synes skyggene på verandadøra var noe dirty til å være hos bestemor? Haha

Titt innom meg da vel og følg meg gjerne om du liker innholdet.

Line Hildre

13.12.2015 kl.21:39

Trollblomst: Hahah! Nå fikk jeg en god latter :D så d ikke før nå. Skal sjekke bloggen din :)

Irene

13.12.2015 kl.23:51

Så bra at du blogger :)

Jeg liker veldig godt at du blogger og håper at du fortsetter jevnlig, så håper jeg snuppa at vi møtes en dag <3

Line Hildre

13.12.2015 kl.23:52

Irene: ja, jeg håper d blir mer jevnlig jeg også! Skal følge med din :)) natta!

Irene

14.12.2015 kl.00:01

Så hyggelig at du skal følge min, så skal jeg følge din :)

Natta :)

Hennie Maria

14.12.2015 kl.00:27

Så fint innlegg, likte bildene :)

Line Hildre

14.12.2015 kl.07:26

Hennie Maria: takk :)

martejohannessen

14.12.2015 kl.20:42

så mye fint :) tror vi har samme lue, la den nettopp ut på bloggen :)

Skriv en ny kommentar

Line Hildre

30, Ålesund

Glajente fra Ålesund Add meg gjerne som venn:)) line_hildre@hotmail.com Instagram: lineth85

Kategorier

Arkiv

hits