Back on track!

Hei :) 

Nå er det sinnsykt lenge siden jeg har blogget. Har ikke tenkt å blogge like ofte som før, men kommer til å komme med et innlegg i ny og ne:) Mye har skjedd siden sist og jeg vil nok ikke ha tid til å blogge så ofte. Har tenkt litt på bloggen og har jo lyst å blogge for min egen del- få ut litt tanker og kanskje dele noen bilder. Bloggen fungerer som en dagbok for meg, men en offentig en, så alle innerste tanker skal dere få slippe å lese om, haha.. Husker nesten ikke hvordan man blogget jeg lenger, så håper jeg klarer å laste opp bilder og slik, har jo hukommelse som en grønnsak. 

Siden sist har jeg blant annet flyttet til Ålesund som jeg har skrevet om tidligere. Bodde i noen måneder hjemme hos foreldra mine, men så dukket det opp en fin leilighet i i Ålesund ved Moa og det var jo uansett planen å kjøpe noe nytt her i Ålesund, så nå er jeg student, egen leilighet supersentralt og har vel egentlig ingenting å klage på, bortsett fra å savne enkelte personer fra Oslo. Trodde jeg kom til å savne Oslo mye mer, men det har faktisk gått overraskende bra!! Ålesund er en fin by. 

Har startet på studiet som bioingeniør og det virker....vanskelig! Enda mer matte, og i tillegg kjemi som jeg aldri har vært borti og statistikk ?! Jeg er så svak i de faga, her er det bare å få nesa ned i bøkene! Klassen virker veldig grei. Ikke blitt kjent med så mange enda, men så har vi jo akkurat begynt:) Erhvertfall et godt miljø og jeg ha troa på at dette kommer til å bli fantastisk :) Time will show! Kan jo hende jeg rett og slett ikke klarer faga og må jobbe som kassadame på Kiwi istedenfor :P Ikke at jeg har noe personlig i mot de som gjør det heller altså, men nå er jeg såå innstilt på nye utfordringer, jeg trenger det! Etter å ha jobbet en del år som helsesekretær fant jeg ut at det var på tide å komme seg videre da dette var utrolig ensformig og man får ikke videreutvikle seg så mye i det yrket. 

Ellers så har jeg hatt en sommer som har bestått av..SKOLE! Måtte ta sommerkurs i matte og biologi for å komme inn på dette studiet. Matte besto jeg på andre og siste forsøk, puh! Trodde aldri det kom til å gå, men takket være en god venn av meg fikk jeg litt mattehjelp (ha fikk betalt for det, sikkert derfor han var ekstra flink mot meg,haha). 

Ingen ferie på meg med andre ord. Var en uke i Hellas (Skiathos) men venninnen min. Koselig tur med litt festing og mye avslapning. Legger ut litt bilder fra turen:) Anbefaler virkelig å reise dit, perfekt for kjærester hvertfall vil jeg tro. Rolig og masse fine strender restauranter osv. Fint for venninner også da, men det er ikke noe partyplass. Passet meg ypperlig da jeg er ferdig med festeturer. Mye deiligere å ta det rolig, gå ut et par ganger og heller stå opp tidlig, sole seg, yte og oppleve, er dere ikke enig? hihi:) 

Check those legs <3 Fine Nina !

Kjenner dere igjen dette ? Det er kirken fra Mamma Mia filmen! Tok en båttur dit, der det bare gikk i Mama mia kan man si, full guffe med musikken på båtturen. Jaja, hvertfall fått min dose på Mamma Mia da :) Var veldig kjekt å oppleve det i virkeligheten hvertfall.... 
 

Det var faktisk sist gang jeg brukte speilrefleks kameraet mitt!! Har jo nyere bilder på mobilen, så tror jeg skal lage en instacollage en annen dag for å oppdatere med litt nyere bilder. Dette er jo faktisk 4 mnd siden nå. 

Nå skal jeg gå en tur her i området hvor jeg bor og ta litt sol. Er en skikkelig bleiknisse nå. Har sittet inne faktisk med skolearbeid i 7 timer. Trives med studenttilværelsen da. Var virkelig lei av jobb nå, så dette passet meg perfekt:D Skal gjøre mitt beste for å gjennomføre studiet:)  

Håper dere får en fantastisk mandag videre !

Klem 

-Line

 

 

5 kommentarer

Alina Jansen

15.09.2014 kl.20:50

Fin blogg :)

Line Hildre

15.09.2014 kl.21:15

Alina Jansen: takk:)

Farrah

15.09.2014 kl.22:05

Fine bilde <3

Line Hildre

15.09.2014 kl.22:35

Farrah: takk<3

01.10.2014 kl.13:22

Beklager dette, men....

Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.

Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.

Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.

Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?

Hva må du gjøre?

Trykk på bildet for å komme inn dit.

1.Gå inn på på bildet.

2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)

3. Motta e-mailen.

4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.

5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.

Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt GRATIS!!!

Skriv en ny kommentar

Line Hildre

30, Ålesund

Glajente fra Ålesund Add meg gjerne som venn:)) line_hildre@hotmail.com Instagram: lineth85

Kategorier

Arkiv

hits