Topp 5 Parfymer

Helga har kommet dere!! Fantastisk <3

Mange av dere har vel ferie en uke nå, har man ikke skolefri neste uke?:) Jeg skal jobbe mand, tirs og onsd! Etter det tar jeg en kort ferie jeg også til mandag og godt blir det. Nå har jeg jo bare en måned igjen på jobben min før jeg reiser til Syden, og deretter flytter hjem til Ålesund. Spennende, er for tiden på boligjakt, håper jeg finner en fin leilighet som jeg vil stortrives i. Drømmen er å finne en med to soverom slik jeg kan bruke ene rommet som walk-in closet! Det hadde vært genialt, så fikk jeg litt mer system i sysakene..... eller klærne :PP

I helgen skal jeg trene en del, sikkert være litt sosial og kose meg i heimen min som er det beste jeg vet:P Lei av bylivet og farte rundt så mye, er mer rolig av meg egentlig. Høres jeg litt kjedelig ut...? Føler jeg har levd livet hvertfall frem til nå, men nå er jeg mer klar for å spare penger til reiser osv. Ikke bruke opp på meningsløse byturer.

Ønsker dere en god helg!! Skal lage boller i helgen (tror jeg), så da kommer jeg med verdens BESTE oppskrift. De er dessverre ikke så sunne, men de er virkelig de beste jeg har smakt og fått mye skryt av de, bare å følge med, hehe!

Tenkte å gi dere noen parfymetips!! Jeg har 5 favoritter jeg rett og slett elsker og klarer egentlig ikke si hvilken som er best... De er kjempe gode:) Jeg har alle selv uten Michael Kors, den skal jeg kjøpe på tax free i mai når jeg reiser til Hellas. Liker du romantiske, deilige, litt friske og freshe parfymer så er nok disse riktig for deg:)

1. <3

Dolce&Gabbana-DolceDenne dufter deilig lukt av blomst og frishet! Den er kjempe god og passer alle vil jeg si. Tror det er den beste parfymen jeg har hatt, virkelig verdt å kjøpe!

 

2. <3

Dior-Addict eau fraicheDenne er super fresh, den kan beskrives som ung og trendy og har en frisk duft av blomster og frukt. Den er også veldig lett og passer perfekt nå på sommeren!

3. <3

Dolce&Gabbana-LÈMPERATRICEDenne er supergod. Har en lukt av kiwi og vannmelon og saftig eksotiske frukter. Den er frisk og god, og passer de fleste :)

4. <3

Michael Kors- GLAM JasmineÅh, denne dere <3 Den er sinnsykt god. Denne er den eneste jeg ikke har, fant den igår da jeg tittet i butikker. Denne lukten sitter lenge, de fleste parfymer går bort så fort. Den er sensasjonell, feminin og romantisk. Kan sitte å lukte på den i evigheter. Må prøves:) Lukter som jasmin og tre.

5. <3

Flora By Gucci-Georgeous GardeniaDenne har jeg hatt noen ganger, så det sier seg selv hvor god den er. Den kan også beskrives som romantisk og sensasjonell. Den er litt søt, men samtidig ikke for søt ala Escada sine parfymer (som jeg ikke er fan av). Den dufter en blanding av blomst og røde bær<3

Har du noen av disse parfymene? Hvilken er DIN favorittparfyme?? :)

15 kommentarer

Karina Larsen

11.04.2014 kl.12:04

Masse lykke til med flytting og kos deg i syden :) Jeg får ikke opp noen av bildene dine! Da jeg fikk leilighet hadde jeg også veldig lyst på walk in closet, men ettersom det bare var ett soverom ble det litt mer problematisk. Jeg gjorde en vri da slik at jeg fikk litt av det ene og det andre. Har et kjempe stort klesskap med hengere i som det er plass til masse klær. Kan velge om det skal være åpent eller med skyvedør. Det gir veldig walk in effekt :)

Line Hildre

11.04.2014 kl.12:14

Karina Larsen: åå?? Hmm, d må jeg sjekke!! Takk for du sa fra, må jo være bilder :) så kult, får se etter et sånt skap, siden jeg mest sannsynlig ikke får m to soverom!! Tusen takk, skal virkelig kose meg i syden ja, god helg til deg <3
Har ingen av de parfymene og det er så vanskelig å velge en favorittparfyme liker så mange som f.eks Chanel Change og Georgio Armani krydret duft . Du er så heldig som skal til syden <3 Sukk...Håper du får en fin helg...Nei ikke vits i å sløse for mye penger på by turer ut er enig der :)

Line Hildre

11.04.2014 kl.13:57

cathrinehenriksen- EN KRIGER FRA EN ANNEN VERDEN: ja d er vanskelig! Chanel change er kjempe god! Ja, gleder meg til syden, men kunne ønske jeg skulle være der to uker:) takk, du må ha en fin helg du også :)!
Takker <3 Ja men det er greit med en uke også , er klart bedre med to da men likevel....

Anette ♔

11.04.2014 kl.16:02

Mange fine flakser ihvertfall! Selv har jeg ikke luktet på noen av de, haha! :)

Ønsker deg en fiiin fredag videre!

Line Hildre

11.04.2014 kl.16:07

Anette ♔: takk d samme :))

Anette

11.04.2014 kl.18:19

Eg er veldig glad i DKNY - be delicious :-)

Line Hildre

11.04.2014 kl.18:23

Anette: :) tror ikke jeg har kjent den!

nina

11.04.2014 kl.22:23

Gode tips! Jeg har jo Flora! Men begynner faktisk å bli litt lei den. Jeg har jo brukt den sikkert siden konfen:PP haha.. Faktisk så har vi en på Cubus fra Beyonce som er kjempe god! Tenker å kjøpe den:)

Line Hildre

11.04.2014 kl.22:25

nina: ja jeg bruker ikke den nå, men den har vært stor favoritt;) elsker virkelig den nye d&g, skal få kjenne i syden :) <3

Veronica S

12.04.2014 kl.01:26

Ikke kjent noen av disse faktisk.

Jeg bruker Hugo - deep red og CK med Downtown

Line Hildre

12.04.2014 kl.10:32

Veronica S: :) hadde Hugo en gang men det er mange år siden :)

♥JUNE OLSEN

12.04.2014 kl.20:09

Åå så utrolig herlig!

Hadde blitt glad for en kommentar på bloggen min og<3

Line Hildre

12.04.2014 kl.20:19

♥JUNE OLSEN: skal vel få til d :D

Skriv en ny kommentar

Line Hildre

30, Ålesund

Glajente fra Ålesund Add meg gjerne som venn:)) line_hildre@hotmail.com Instagram: lineth85

Kategorier

Arkiv

hits