Du visste kanskje ikke at....

.....Jeg er veldig, veldig mørkredd. I en alder av 28 år tørr jeg fremdeles ikke sove med alt lys av. Jeg har alltid lyset på i rommet siden av og døren åpen! Sover jeg hjemme i huset til foreldra mine, tørr jeg bare sove der om de er hjemme. Er nemlig enda mer husredd! Tørr heller ikke gå ute alene når det er mørkt, scary shit!.....Når jeg var yngre hadde jeg DET temperementet, er vel mange som kjenner seg igjen i det. Rettere sagt i fjortisalderen, rebelsk tenåring! En gang spilte jeg så høy musikk for å provosere (var nok noe jeg ikke fikk lov til da vettu), at pappa måtte skru av sikringen. Da reagerte jeg med å kaste støvsugeren ned trappene i huset:P Haha. Jeg har mange slike lignende historier.

.....Jeg er ganske stille/rolig. Må være det som irriterer meg mest ved meg selv. Skjønner virkelig ikke hva greia er. Når andre er sånn mot meg får jeg ikke akkurat godt inntrykk, man skal jo være mot andre slik du vil andre skal være mot deg:D Hø hø...Har vært sånn så lenge jeg kan huske. Spesielt mot autoritære mennesker;sjefer, osv.

.....Jeg elsker alenetid! Kan skjønne godt hvorfor jeg er singen enda, he he. Ser ikke helt for meg samboerskap og familieliv, er kanskje ikke ment for meg. Beste jeg vet er stillhet og å bare slappe helt av med en god bok under dyna. Å lese enkelte bøker, tar meg til en annen verden/annet liv og jeg kan drømme meg langt bort. Etter jeg har lest ut boken sitter jeg ofte igjen med masse følelser og jeg føler meg noen ganger som et nytt menneske, lol:P


...Jeg har misofoni (fant ut ordet etter jeg så en annen blogger led av det samme:P). Jeg hater enkelte lyder. For eksempel sitter jeg på t-banen og noen stapper i seg mat, tygger tyggis med åpen munn eller sitter og snufser i ett sett uten å snyte seg, irriterer jeg meg grønn. ender opp med å stirre på personen for å få han/hun til å skjønne hvor plagsomt det er, ikke at det hjelper i det hele tatt da, men. Noen ganger må jeg bare gå av banen eller skifte plass! Smatting, snufsing, barn som skriker (de som egentlig ikke gråter, men later som fordi de er bortskjemt) er altså det verste. Noen som kjenner seg igjen..?

.....JEg ELSKER å reise. Har reist altfor lite i livet føler jeg og hadde jeg hatt penger, hadde jeg nok vært på rundreise nå eller bodd permanent i utlandet. Elise Bahia (livingdoll.no) har virkelig kapret drømmejobben. Tenk å få se og oppleve så mye og til og med få betalt for det?! Neste drømmereisemål er Jamaica, Bahamas og Zanzibar :) Take me there!

.....Jeg er ekspert til å overanalysere ting, tror det i bunn og grunn ligger kan ha noe med usikkerhet å gjøre. For eksempel før noen ganger da jeg var i forhold og han ikke svarte på sms/virket avvisende, kunne jeg finne på å lage lange historier om årsaken til han var sånn i hodet mitt og til slutt nesten tro på det selv. Tenker da bare negative tanker. Ender bare opp med å ødelegge for meg selv av å holde på slik. Håper jeg har vokst dette av meg nå!

.....Jeg ELSKER Å SOVE eller bare kose meg i senga mi. For å være ærlig er det kanskje noe av det beste jeg vet:) Får aldri nok søvn (ok da noen ganger og da typisk når det er jobb dagen etter). Mange foretrekker å komme hjem fra jobb/skole og slenge seg i sofaen og se på tv, mens jeg kan gjerne ligge for meg selv timesvis i sengen og bare lese, trykke på mobilen eller ta en powernap. Koser meg da:)

.....Jeg er lidenskapelig glad i å bli strøket i håret og dullet med. Blir aldri lei. Derfor skulle jeg egentlig hatt kjæreste, men hadde vært litt dumt hvis det var eneste grunnen til å være sammen med noen :P Haha.

Sånn, nå vet dere litt mer om meg! Litt personlig kanskje, men man må vel være det også inni mellom, hehe. Kan sikkert skrive flere slike innlegg etter hvert når jeg har litt flere følgere. Forhåpentligvis:) I dag er det FREDAG igjen, ukens beste dag i mine øyner sammen med søndager. Senere kommer outfit-innlegg og i morgen skal jeg dele verdens beste marokkanske gryte med dere, den er virkelig verdt å prøve!

Likte du innlegget?

Håper dere får en deilig helg sammen med kjekke mennesker :)

KLEM

L<3

 

 

 

5 kommentarer

Sandra

14.03.2014 kl.10:32

Haha, så tidig! Kjenner meg godt igjen i mye av det! :)

Line Hildre

14.03.2014 kl.10:35

Sandra: :D he he

rosmariskarheim

14.03.2014 kl.13:50

Hehe.. Gjennkjennelig!

Jeg løper opp trappa til soverommet etter at jeg har slått lysene av i stuen ;D Throwback til 10 år:P

Line Hildre

14.03.2014 kl.14:02

rosmariskarheim: hahah, ikke sant!

diktuss

16.03.2014 kl.16:52

ELSKER SKOA DINE! <3

Skriv en ny kommentar

Line Hildre

30, Ålesund

Glajente fra Ålesund Add meg gjerne som venn:)) line_hildre@hotmail.com Instagram: lineth85

Kategorier

Arkiv

hits