Formiddagskos og kjærlighetssnakk <3

God dagen dere!!

I dag sov jeg leeenge. Jeg hadde sånn problemer med å sovne i går:( De nettene hvor man ligger bare og tenker så mye at man faktisk blir sliten i hodet til slutt:P En slik natt hadde jeg! Sovnet vel i 4 tiden! Haha, jeg sovner jo som regel kl. 23 hver dag:P Legger meg ofte kl. 21 i ukendagene, bare for jeg elsker å ligge og lese, surfe på mobil osv... Sengekos<3

I går koste jeg meg med taco og film. Såg The notebook, herlighet, at jeg ikke har sett den filmen før nå?! Fant ut at den var laget i 2004! Den er SÅ FIN <3 Dog gjorde den meg bare enda med kjærestesyk, jeg vil oppleve en slik kjærlighet, ekte kjærlighet! Misunner dere der ute som har funnet den. Det må være noe helt spesielt.... Jeg tror man bare merker det når man har funnet "den rette" og jeg tror på at det er kjemi fra første sekund. Eller hvertfall rimelig kjapt:P Men hvor møter man de? På byen? Det har jeg ikke tro på. På nett? Syns ikke så mye om den måten...:/ Been there, done that! Men, for all del, vet mange finner sin der. På treningsstudioet? Har dere ideer? ha ha<3 Nei, jeg velger å tro den plutselig bare står foran meg, som folk sier! Får vel tro på det da. Klarer meg fint jeg, altså.. Elsker jo alenetid :)

Noen av dere som bare Vet dere har møtt den rette? Hvordan var første møtet?:D hihi, elsker å høre på kjærlighetshistorier og se romantiske filmer, bare de ikke er altfor forutsigbare.

Nok om det!

Skikkelig lørdagskos. Da kan jeg unne meg brødskiver og majones<3 mmm!Legg merke til favorittserien min i bakgrunnen, Home and Away, på opptak! Haha, er det virkelig så ille? Har nemlig fått høre det:D Jeg er hekta på den serien og har så lyst til Australia nå. Fjortis-Line.


Selfies, it is!

Jada, her i hus går man i pysjen hele dagen når man er hjemme!

 

Ha en fantastisk flott lørdag alle dere der ute <3

Selv skal jeg snart få besøk av en venninne, deretter skal vi ut å spise på Nighthawk Diner her i Oslo. Hvem vet, kanskje det ender opp med en aldri så liten/stor bytur!

Masse kjærlighet fra meg!

-Line

2 kommentarer

Nina

01.03.2014 kl.20:12

Du finner din du også<3 det vet jeg;) klem

Line Hildre

01.03.2014 kl.20:27

Nina: hope so <3

Skriv en ny kommentar

Line Hildre

30, Ålesund

Glajente fra Ålesund Add meg gjerne som venn:)) line_hildre@hotmail.com Instagram: lineth85

Kategorier

Arkiv

hits